L’equip

Candidatura 2023-2027

1. MARTA VERDEJO

Soc gestora esportiva i, des del 2015, soc l’alcaldessa d’Olivella. Això m’ha donat un gran coneixement del municipi i molta capacitat de gestió en el món local. Sé que Olivella encara té molts reptes per afrontar i tinc ganes i il·lusió de posar-me al capdavant de la lluita per assolir aquestes fites.

2. JORDI MIGALLÓN

Soc empresari i regidor de Cultura, Acció Social i Seguretat. Formo part del Club Esportiu Olivella i estic molt vinculat a les entitats del municipi. M’apassiona la cultura i vull impulsar la festa major i les tradicions d’Olivella. 

3. MANUEL MÁRQUEZ

Soc arquitecte i advocat. Estic especialitzat en dret urbanístic i he participat en la redacció del POUM d’Olivella. Formo part de l’Ass. de la pedra seca. Sé que podem fer que el nostre municipi sigui un referent en urbanisme.

4. MARINA REY

Estic graduada en Psicologia. Soc regidora de Polítiques d’Igualtat, Joventut i de Gent Gran. Soc voluntària als ADF d’Olivella i també a la Fundació Miranda, ja que m’estimo els animals. Vull que el municipi tingui més oportunitats per a la gent jove.

5. ANA PALMA

Soc empresària. He format part del Consell Escolar i de la Comissió de l’Institut Escola El Morsell. Els infants són el futur i faré polítiques que millorin l’Olivella que es trobaran demà.

6. JONAY REGUERA

Treballo en un supermercat. Soc regidor de Medi ambient i Esports. Formo part del Club Excursionista Olivella El Margalló i soc voluntari de l’ADF. La muntanya és la meva passió i estic en aquest projecte per cuidar el nostre entorn natural.

7. RAQUEL BERGUA

Soc emprenedora. Tinc un negoci de domòtica, seguretat i eficiència energètica. He format part de l’Ass. de veïns de Can Surià. Crec que, amb aquest projecte, Olivella esdevindrà un municipi model en sostenibilitat i energies renovables.

8. RAÚL ROMERO

Soc conductor d’autobusos a Barcelona. Soc regidor de Mobilitat. Vaig participar en la fundació del Club Excursionista Olivella El Margalló. Vull atraure noves empreses perquè generin llocs de feina al municipi.

9. OLGA MARTÍN

Soc mestressa de casa. Estic vinculada a l’AFA de l’Institut Escola El Morsell. He col·laborat amb la Creu Roja d’Olivella. Estic en aquest projecte per fer una Olivella més equitativa i justa per a tothom.

10. NICOLE ZARSE-DU

Treballo com a responsable del suport tècnic en una multinacional. Des d’Olivella em connecto cada dia amb el món i m’encanta. Faré que la gent que pugui teletreballar conegui Olivella i vingui a viure en aquest magnífic entorn. 

11. ÓSCAR MADERA

Soc emprenedor i regidor d’Educació a l’Ajuntament. Soc un dels fundadors del Club Esportiu Nova Olivella. Participo en aquest projecte perquè pensa i treballa per les persones. 

12. MARIA ROBLES

Soc tècnica en farmàcia. Soc cap de Colla de la Kanalla Timbalera i membre de la Comissió de Festes del Carnaval d’Olivella. Vull que al municipi la cultura sigui també un motor d’integració i cohesió social.

13. MARIA DOLORS PAU

Estic jubilada. Dedico part del meu temps a la Creu Roja d’Olivella i a Càritas de Sant Pere de Ribes. Confio en aquest projecte perquè cuida la gent gran i aposta per millorar la vida de les persones més vulnerables i/o dependents.

14. VALENTÍN SAINZ

Soc lampista. Soc el secretari de la Societat de Caçadors d’Olivella-Sant Pere de Ribes.  El nostre municipi és un paradís tranquil i envoltat de natura. Treballo per la conservació dels valors naturals i el medi ambient.

15. ALBERT MORA

Soc el director general d’AmbTu. Estic llicenciat en Dret. Aposto per l’economia social i cooperativa. Treballo perquè Olivella impulsi aquesta economia sostenible i esdevingui un exemple per a altres municipis.

16. MARISOL PIN

Estic jubilada. Vaig arribar a Olivella als anys noranta. Lluito per millorar la vida de la gent gran i m’agrada aquest projecte perquè sé que ho farà possible.

17. MARION KUBA

Soc emprenedora, tinc una immobiliària a Olivella. Vaig formar part de l’AFA de l’Institut Escola El Morsell. Treballo perquè el comerç local, les empreses del municipi i els autònoms puguem créixer a Olivella.

18. REMEI MILIÁN

Soc mestressa de casa. Estic vinculada a l’Associació de Veïns de Las Colinas i a la Comissió de Festes. Em mou treballar per la millora de les urbanitzacions.  

19. CARLOS MALDONADO

Soc enginyer mecànic a SEAT. M’agradaria fer que el nostre municipi oferís més oportunitats a la gent jove. El projecte socialista es el millor perquè Olivella segueixi avançant.

20. JOSÉ ANTONIO LÓPEZ

Treballo al sector de l’hoteleria. Estic vinculat a grups ecologistes i a associacions de veïns d’Olivella des de fa molts anys. Estic compromès amb la lluita ecologista i amb la defensa del medi ambient.

21. JUAN ANTONIO HANS

Soc el gerent de Cementiris Metropolitans. M’identifico amb aquest projecte perquè aposta per promocionar Olivella a l’exterior, per atraure visitants, empreses i altres projectes interessants per als veïns i veïnes.