default-logo

Marta Verdejo,
candidata del PSC a l'alcaldia d'Olivella


Sóc nascuda a Sitges, molt connectada al Garraf des de sempre i des de fa més d’una dècada enamorada d’Olivella. Vinc de família treballadora i n’estic ben orgullosa; igual que de l’herència andalusa que van deixar-me els meus avis. El meu pare va néixer a la colònia cimentera de Vallcarca. La meva mare va néixer a França perquè l’àvia havia anat a veremar. Aviat van tornar a Sitges, on la meva mare va treballar en una coneguda fàbrica de sabates. Els meus pares, junts, van demostrar la seva faceta emprenedora muntant un negoci d’hostaleria.

Precisament dels pares i els avis, vaig comprendre que les persones van per davant de l’on o del què. Un ha d’implicar-se en allò que pugui fer millor la seva vida i la dels qui l’envolten. Aconseguir-ho, però, exigeix de treball, esforç, responsabilitat i molta generositat.

Ens toca ser responsables de les decisions que prenem. Jo vaig escollir venir a viure a Olivella, el seu ritme de vida serè i el contacte continuat amb la naturalesa van ser determinants en aquella primera decisió. Avui, la seva gent, els meus veïns i veïnes i les amistats que m’acompanyen, són el motor que m’impulsa a seguir volent ser alcaldessa del meu poble.

No estem en un moment en què la política es situa en un lloc privilegiat. Però jo tinc el convenciment que ben utilitzada, posant-la al servei de les persones, és una eina amb capacitat de transformació i de generació de dinàmiques i projectes que milloren la vida de la gent. Si no tingués aquest convenciment, mai m’hauria involucrat en política.

En aquests quatre anys hem posat les persones en el centre de l’acció de govern, per trobar solucions als problemes grans i als petits. Hem obert l’Ajuntament i apropat la gestió a la ciutadania, cuidant els detalls i escoltant allò que li preocupa. Sense descuidar el dia a dia, hem complert un 80% del programa amb el que em presentava per mirar Olivella amb una nova mirada. Hem aconseguit transformar el desencant, l’immobilisme i el desànim en energia, alegria, acció positiva i dinamisme. Si es té voluntat i es treballa, s’aconsegueixen fites. Podem ser els arquitectes del nostre futur!

Hem caminat molt, avançant, amb una mirada de futur.  És cert que encara queden molts projectes per tirar endavant i moltes situacions a les que donar una solució. Però alhora em sento amb forces i capacitat per gestionar-ho, amb la il·lusió de fa quatre anys intacte i amb el compromís refermat. Perquè ara conec millor Olivella i la seva gent, i això em permet tenir la tranquil·litat de saber el gran potencial que amaguem si caminem plegats.