default-logo

Marta Verdejo,
candidata del PSC a l'alcaldia d'Olivella

La candidatura del PSC d’Olivella és transversal i recull totes les sensibilitats. Està formada per veïns i veïnes amb vocació de servei públic i amb ganes de millorar el lloc on viuen. Està formada per joves, que aportaran idees renovades i molta energia, i per persones que han treballat en equips anteriors i compten amb experiència en la gestió.

 

1. Marta Verdejo. 59 anys. Professional de la gestió esportiva i alcaldessa d’Olivella.

Marta Verdejo és gestora esportiva i des del 2015 és alcaldessa d’Olivella. Va presentar-se a les eleccions per governar el municipi amb una nova mirada. La seva forma de fer política amb proximitat i empatia, escoltant els veïns i les veïnes, l’ha fet tornar a presentar-se perquè “he notat el suport i la confiança dels ciutadans i això ha refermat el meu compromís”. “Només mirant als ulls amb honestedat i amb la plena predisposició de comprendre cada problema podrem trobar solucions reals.”

 

2. Jordi Migallón. 44 anys. Empresari.

Jordi Migallón dirigeix el seu propi negoci, és president del CE Olivella i membre del CEO Runners. Sempre s’ha mostrat molt implicat en aportar valor afegit al municipi des de les entitats i, en una etapa anterior, també des del consistori perquè creu en el “sentiment de poble”.

 

 

3. Josep Maria Bayarri. 69 anys. Empresari jubilat.

Josep Maria Bayarri és emprenedor, amb 15 anys darrere d’un projecte propi. Ha format part de l’equip de Marta Verdejo a l’Ajuntament en el darrer mandat. Destaca per la seva capacitat d’aportar experiència en la gestió i el seu coneixement veïnal.

 

 

4. Jonay Reguera. 38 anys. Rotulista.

Jonay Reguera treballa de rotulista. És directiu del CE Nova Olivella 07 i membre fundador del CEO Olivella el Margalló. Amant de l’esport i de l’entorn natural del municipi, té la convicció que no es pot deixar a mitges el treball per desenvolupar el projecte de present i de futur que s’ha estat aplicant en aquests darrers 4 anys.

 

 

5. Marina Rey. 19 anys. Estudiant.

Marina Rey estudia Psicologia. És membre de la Colla de Dimonis d’Olivella. Ha col·laborat en l’organització d’esdeveniments com la Festa Major o la Cavalcada de reis. Ara vol millorar el municipi des de la política. S’ha implicat perquè té el ferm convenciment que el paper de la gent jove és determinant per fer un projecte de municipi millor i de futur.

 

 

6. Óscar Madera. 41 anys. Empresari.

Óscar Madera és gerent d’una empresa familiar. Ha estat gerent d’un comerç local durant 5 anys, a més de cofundador del CE Nova Olivella 07 i impulsor de la renovació de la cursa del Margalló i de la Jornada de Reconeixements Esportius. Ha exercit de regidor d’Esports en el darrer mandat.

 

 

7. Marion Kuba. 41 anys. Autònoma.

Marion Kuba és autònoma, oferint serveis als estrangers. Està vinculada a l’AMPA/AFA de l’escola “El Morsell” i és la mediadora entre l’Ajuntament i els estrangers del poble. Està convençuda que un municipi amb el potencial d’Olivella -pel seu entorn i recursos- ha de seguir treballant per ser integrador, acollidor i donant veu, també, als vinguts de lluny.

 

 

8. Adrià Arnau. 21 anys. Metròleg d’automoció.

Adrià Arnau treballa de metròleg d’automoció. Està vinculat al voluntariat del municipi i és l’organitzador de la festa jove. Té moltes ganes de participar activament en la política municipal per aportar solucions a les necessitats del poble.

 

 

9. Nicole Zarse-Du. 55 anys. Cap de departament en una companyia aèria.

Nicole és llicenciada en Turisme. És alemanya de naixement però porta trenta anys a Catalunya. Mare de família nombrosa, sempre ha estat lligada al turisme i a l’esport professionalment.

 

 

 

10. Vanessa Reyes. 45 anys. Consultora.

Vanessa Reyes treballa de consultora ajudant a les empreses a prendre decisions en matèria jurídica. Creu fermament que donar suport i ajudar a Marta Verdejo és la “millor inversió per seguir canviant i seguir millorant el municipi”.

 

 

11. Raúl Romero. 45 anys. Conductor professional.

Raúl Romero és conductor professional a TMB. És membre fundador i vicepresident del Club Excursionista Olivella El Margalló. Creu que el millor de la Marta Verdejo és la seva capacitat d’implicació “escoltant de veritat amb l’objectiu de detectar els interessos reals de la gent”.

 

 

12. Elena Castellano. 38 anys. Tècnica administrativa.

Elena Castellano ha estat especialista hipotecaria en una multinacional financera. És membre del CEO El Margalló i de l’Associació de Veïns de Can Surià. En el darrer mandat ha estat regidora de Cultura i Joventut, impulsant el nou format de la Mostra d’espectacles al carrer.

 

 

13. Olga Martín. 44 anys. Perruquera.

Olga Martín és perruquera, actualment està a l’atur. Està molt implicada en l’AFA de l’escola El Morsell i és membre del consell escolar. Està involucrada en la Creu Roja d’Olivella treballant en la cerca d’aliments i roba per ajudar qui ho necessiti. Destaca que el projecte desenvolupat per l’equip de Marta Verdejo és “transparent i sincer en la cerca d’una resposta per qualsevol que la sol·liciti”.

 

 

14. Valentín Sainz. 46 anys. Electricista.

Valentín Sanz és electricista i secretari de la societat de caçadors des de l’any 2014. És un apassionat de passejar entre la natura i considera Olivella un municipi privilegiat, a prop de la muntanya, de la platja i de la tranquil·litat.

 

 

15. Marisol Pin. 66 anys. Pensionista.

Marisol Pin és una amant de passejar per l’entorn d’Olivella i membre activa del Casal de la Gent Gran, on dos cops per setmana hi va a fer gimnàstica i relacionar-se amb la resta de companyes i companys. Fa 4 anys va afegir-se al projecte socialista d’Olivella perquè creu fonamental comprometre’s per millorar i canviar les coses.

 

 

16. Blas Senso. 65 anys. Jubilat.

Blas Senso està jubilat. És president de l’Associació de Veïns Pro-Las Colinas. És amant de la bicicleta i l’entorn natural d’Olivella, que el defineix com el pulmó del Garraf. Un pulmó, però, que defensa que cal cuidar.

 

 

 

17. Carlos Maldonado. 44 anys. Enginyer tècnic.

Carlos Maldonado treballa des de fa 20 anys com a enginyer tècnic de desenvolupament a SEAT. Des del 2003 està involucrat en l’agrupació del PSC d’Olivella treballant pel municipi. Està convençut que “la capacitat de lideratge i treball de la Marta és una oportunitat pel consolidar la projecció d’Olivella com a poble”.

 

 

18. Dolors Pau. 69 anys. Jubilada.

Dolors Pau està jubilada. Ha dedicat 49 anys a l’administració en l’empresa privada i en la Universitat de Barcelona. Està molt vinculada al voluntariat (Creu Roja, Rober de Càritas, Hospital Sant Camil) i voluntària per la llengua. Tresorera i membre de la coral ‘El somriure d’Olivella’ i de la “Agrupación Virgen del Rocío de Olivella.”